Cukřenka
Cukřenka je vyrobena z pocínovaného plechu, síto je z nerezového tkaniva pro vyšší odolnost.
Rozměry cukřenky jsou 55 x 90 mm.
Cukřenka má odjímatelný vršek na pant.
Cukřenka je skvělým pomocníkem nikoli jen při pečení, ale i během každodenního života. Například při oslazení kávy, či čaje. Cukřenku je vhodné skladovat na suchém místě a nedávat do myčky.

Tradiční forma na bábovku z řady Silver Elegance je perfektní společník při pečení tradičního českého dezertu. Forma má 23x12cm.

Forma na dort kniha má rozměry 240 x 240 mm výška 75 mm. Forma je vyrobena z pocínovaného plechu.

Forma na bábovku chaloupky. Plech s 2 chaloupkami. Nepřilnavý povrch.

Dortová forma z řady Silver Elegance s nepřilnavým povrchem. Dortová forma má 2 dna. Průměr formy je 26cm.

Forma na bábovku Savarin. Forma má 26x8cm.

Hladká forma na bábovku z řady Gold Elegance vyrobena z kvalitního nepřilnavého materiálu je jedna z dalších možností jak péct tradiční českou bábovku jinak Forma má 25x8cm.

Embosovaný váleček s vánočním motivem z masivního bukového dřeva. Váleček má 24cm, embosovaná část je 12cm dlouhá a průměr válce je 4,5cm.

Forma na bábovku. Plech s 6 různými bábovkami. Nepřilnavý povrch.

Dortová forma z řady Xbake s nepřilnavým povrchem a perfektní tepelnou vodivostí usnadní práci v kuchyni a udělá z pečení zážitek. Průměr formy je 18cm. Výroba této...

Dortová forma z řady Xbake s nepřilnavým povrchem a perfektní tepelnou vodivostí usnadní práci v kuchyni a udělá z pečení zážitek. Průměr formy je 20cm. Výroba této...

Dortová forma z řady Rossana s nepřilnavým povrchem a perfektní tepelnou vodivostí usnadní práci v kuchyni a udělá z pečení zážitek. Forma má dvě dna, jedno na dort a jedno...

Kulatá forma na bábovku Silver Elegance. Forma má 25x8cm.

Forma na chléb z teflonu, nepřilnavý povrch. Forma má 20x10x6cm.

Luxusní forma na bábovku CLASSIC, vyrobena z litého hliníku. Forma má 24,5x9,5cm. Max 230C.

Formička na plněné pečivo Formička je ideální na tvoření pečiva do 10cm. Vhodné jak na sladké, tak i na slané pečivo.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.