Stlačovací pružina na zavařování
Stlačovací pružiny na zavařování Vám usnadní práci a zlepší výsledek!
Kategorie: | Potřeby na vaření |
---|
Stlačovací pružina na zelí a rychlokvašenou zeleninu-PICKLES.
Návod který doporučujeme:
Škrabkou Piraňa nakrouháme polovinu hlávky zelí, přidáme rovnou kávovou lžičku soli a drceným kmínem lehce prosypeme. Vše promícháme. Postupně plníme do sklenice 0,7 l a každou vrstvu vždy pevně stlačíme až po krček sklenice.
Vložíme stlačovací pružinu a otočným víčkem uzavřeme. Tlak pružiny začne vytlačovat vzduchové bublinky a vytlačovat zelnou šťávu. Necháme působit min.7 dní při kuchyňské teplotě. Bude-li zakvašená zelenina dle Vašich představ, sklenici vložte do lednice.
Dále můžete dochutit citronem, solí př. cukrem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.