Podmínky ochrany osobních údajů

GDPR - Ochrana osobních údajů 

 

Společnost Helix International s.r.o. se sídlem Písečná 451/6, Praha 8 - Troja, 182 00, IČO: 02754231, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, C 222528, je provozovatelem webových stránek "www.vykrajujeme.cz" a e-shopu. Společnost jako správce osobních údajů, vynakládá veškeré úsilí k ochraně soukromí všech návštěvníků webových stránek a také garantuje důvěrné zacházení se všemi osobními údaji registrovaných a neregistrovaných uživatelů, které zpracovává.  

Svěřená osobní data nebudou bez souhlasu  jakkoliv poskytovat třetí osobě. Svěřená osobní data nebudou použita ke komerční nabídce. Zároveň se společnost zavazuje k tomu, že na přání zákazníka i bez udání důvodu kdykoliv jeho osobní data vymaže ze své databáze.

Dále společnost garantuje, že zpracování osobních údajů probíhá v souladu se zákonem čn. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů  a v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a rady č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracování osobních údajů po  25.5.2018.

Ujednání o zpracování osobních údajů a rozsah zpracování osobních údajů:

Uzavřeli jsme  smlouvu o koupi zboží nebo poskytování služeb. V rámci tohoto právního vztahu budeme  zpracovávat osobní údaje zákazníka za následujícími účely:

  1. Toto zpracování je nezbytné pro plnění smlouvy. V případě, že zákazník s poskytnutím svých údajů za tímto účelem nesouhlasí, nelze smlouvu uzavřít.
  2. Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů pro účely realizace kupní smlouvy a vedení uživatelského účtu. Uvedené údaje je povinen uvádět správně a pravdivě.
  3. Kontaktní údaje budou zpřístupněny pouze doručovatelům zboží (pošta, PPL, DPD, GLS a jiné), a to pouze v rozsahu zabezpečujícím bezproblémové doručení zboží (jméno,adresa, telefonní číslo, email). Tyto údaje nebudou poskytnuty žádné další osobě.
  4. Kupní smlouva je archivována prodávajícím  v elektronické i písemné podobě po dobu neurčitou. 

Tímto se zavazujeme, že svěřená osobní data nebudou bez souhlasu vlastníka těchto dat jakkoliv poskytována třetí osobě. Současně se zavazujeme k tomu, že na přání zákazníka vymažeme jeho osobní data ze své databáze i bez udání důvodu.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení