Strojek na donuty a koblihy
Spirálový, ruční šlehač.
Průměr šlehací metli je 85mm
Ideální pro šlehání většího množství šlehané směsy.
Těsto lžící naplníme do strojku, 3 cm pod okraj. Stiskneme tlačítko, aby těsto začalo stékat ze spodní strany strojku. Při správné hustotě těsto stéká 3 - 5 vteřin. Poté palcem uvolníme tlačítko a píst odštípne kroužek těsta, které padá do vroucího oleje.
Při výrobě malých pouťových kroužků odšroubujeme ve spodní části červený píst, vtlačíme s malým pístem.
Můžeme polévat čokoládou a sladkými polevami.
Příprava těsta Donut:
1/2 kg hladké mouky, 150 g moučkového cukru, 2 sáčky vanilkového cukru, 3 vejce, 200 g kyselé smetany, 1/2 sáčku prášku do pečiva, 2 lžíce rumu, 2 dcl vlažného mléka. Šlehačem zpracované těsto necháme cca 15 minut dozrát v teplé místnosti. Těsto musí být tažné a houževnaté.
Z nakloněné lžíce musí pomalu stékat. Záleží na mouce jak nasává mléko. Př. přidáme mléko, nebo mouku a
znovu zapneme šlehač.

Zdobička na zdobení perníčků Tuba, kterou si samy naplníte náplní a můžete ji používat mnohokrát.

Jednoruční váleček mřížkovaný Vyroben z odolného plastu Ideální na mřížkované koláče

Kulatá forma na bábovku Rossana. Forma má 25x8cm.

Verze bábovkové formy ve tvaru dortu z řady Bon Ton. Tvar této formy je multifunkční a umožní vám upéct vaše oblíbené recepty na bábovku i dort. Forma má 26x7,7cm.

Dortová forma z řady Rossano s nepřilnavým povrchem a perfektní tepelnou vodivostí usnadní práci v kuchyni a udělá z pečení zážitek. Průměr formy je 26cm.

Originální dřevěné razítko na sušenky z masivního bukového dřeva. Razítko má obdélníkový tvar o velikosti 50 x 70mm.

Forma na chléb XBake. Forma má 25x11x6,4cm.

Tradiční forma na bábovku vyrobená z kvalitního silikonu. Forma má 22x5cm a je v červené barvě.

Hladká forma na bábovku z řady Gold Elegance vyrobena z kvalitního nepřilnavého materiálu je jedna z dalších možností jak péct tradiční českou bábovku jinak Forma má 25x8cm.

Jednoruční váleček hladký Vyroben z odolného plastu.

Tradiční forma na bábovku z řady Silver Elegance je perfektní společník při pečení tradičního českého dezertu. Forma má 23x12cm.

Forma na dort ve tvaru trojúhelníku má rozměry 335 x 335 mm výška 75 mm. Forma je vyrobena z pocínovaného plechu.

Luxusní forma na bábovku MARRISA, vyrobena z litého hliníku. Forma má 24,5x9,5cm. Max 230C.

Forma na chléb Chocoforme. Forma má 25x11x6,4cm.

Formička na plněné pečivo Formička je ideální na tvoření pečiva do 8cm. Vhodné jak na sladké, tak i na slané pečivo.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.