Zdobicí špička 10mm- 5 zubů
Zdobicí špička má průměr 10mm a 5 rovných zoubků.
Zdobicí špička je vysoká 54mm a v širší, otevřené části má průměr 28mm.
Špička je vyrobena z pocínovaného plechu.
Zdobicí špičky jsou neodmyslitelnou součástí při pečení sladkých dobrot. S jejich pomocí můžeme vytvořit překrásná umělecká díla a ozdobit tak všelijaké dorty, cupcaky, či jiné sladkosti. Jak je známo člověk jí hlavně očima a proto je třeba mít to správné vybavení na vytváření těch nejhezčích sladkých zákusků přímo u vás doma v kuchyni.
Luxusní forma na bábovku LILY FLOWER, vyrobena z litého hliníku. Forma má 24,5x9,5cm. Max 230C.
Dortová forma z řady Gold Elegance s nepřilnavým povrchem a perfektní tepelnou vodivostí usnadní práci v kuchyni a udělá z pečení zážitek. Průměr formy je 24cm.
Hladká forma na bábovku z řady Gold Elegance vyrobena z kvalitního nepřilnavého materiálu je jedna z dalších možností jak péct tradiční českou bábovku jinak Forma má 25x8cm.
Luxusní forma na bábovku CLASSIC, vyrobena z litého hliníku. Forma má 24,5x9,5cm. Max 230C.
Verze bábovkové formy ve tvaru dortu z řady Bon Ton. Tvar této formy je multifunkční a umožní vám upéct vaše oblíbené recepty na bábovku i dort. Forma má 26x7,7cm.
Forma na chléb Rossana. Forma má 30x11x6,4cm.
Balení formiček na plněné pečivo. Balení obsahuje 4 kusy formiček na plněné pečivo. Vhodné jak na sladké, tak i na slané pečivo.
Forma na bábovku Savarin. Forma má 25x8cm.
Originální dřevěné razítko na sušenky z masivního bukového dřeva. Razítko je kulaté s průměrem 60mm.
Embosovaný váleček s vánočním motivem z masivního bukového dřeva. Váleček má 24cm, embosovaná část je 12cm dlouhá a průměr válce je 4,5cm.
Kulatá forma na bábovku Silver Elegance. Forma má 25x8cm.
Forma na bábovku Rossana. Forma má 26x8cm.
Forma na chléb z pocínu. Forma má 30x12x8cm.
Forma na chléb B-Nat. Forma má 30x11x6,4cm.
Forma na bábovku. Plech s 6 různými bábovkami. Nepřilnavý povrch.
Originální dřevěné razítko na sušenky z masivního bukového dřeva. Razítko má čtvercový tvar s velikostí 55mm.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
