Šlehací metla celokovová
Celokovová metla je vyrobena z pružného ocelového galvanicky pocínovaného drátu. Disponuje praktickým očkem na zavěšení.
Metla má na délku 25 cm.
Šlehač, neboli metla se perfektně hodí k přípravě šlehačky, bílku, jíšky, všelijakých omáček, ba dokonce i palačinkového těsta. Šlehač je díky kvalitním materiálům velmi odolný a snadno vyčistitelný.
Celokovová metla je velmi odolná a vydrží Vám roky. Stačí se o ni jen dobře starat.

Formička na plněné pečivo Formička je ideální na tvoření pečiva do 8cm. Vhodné jak na sladké, tak i na slané pečivo.

Forma na chléb z teflonu, nepřilnavý povrch. Forma má 25x11x6,5cm.

Verze bábovkové formy ve tvaru dortu z řady Bon Ton. Tvar této formy je multifunkční a umožní vám upéct vaše oblíbené recepty na bábovku i dort. Forma má 26x7,7cm.

Tradiční forma na bábovku z řady Gold Elegance je perfektní společník při pečení tradičního českého dezertu. Forma má 23x12cm.

Kulatá forma na bábovku Rossana. Forma má 25x8cm.

Dortová forma z řady Rossano s nepřilnavým povrchem a perfektní tepelnou vodivostí usnadní práci v kuchyni a udělá z pečení zážitek. Průměr formy je 24cm.

Forma na chléb XBake. Forma má 25x11x6,4cm.

Verze bábovkové formy ve tvaru dortu z řady Bon Ton. Tvar této formy je multifunkční a umožní vám upéct vaše oblíbené recepty na bábovku i dort. Forma má 26x7,7cm.

Dortová forma z řady Silver Elegance s nepřilnavým povrchem a perfektní tepelnou vodivostí usnadní práci v kuchyni a udělá z pečení zážitek. Průměr formy je 28cm.

Originální dřevěné razítko na sušenky z masivního bukového dřeva. Razítko je kulaté s průměrem 60mm.

Forma na chléb Rossana. Forma má 25x11x6,4cm.

Tradiční forma na bábovku vyrobená z kvalitního silikonu. Forma má 22x5cm a je v červené barvě.

Forma na chléb z pocínu. Forma má 25x12x8cm.

Forma na chléb Silver Elegance. Forma má 30x11x6,4cm.

Jednoruční váleček mřížkovaný Vyroben z odolného plastu Ideální na mřížkované koláče

Luxusní forma na bábovku MARQUISE, vyrobena z litého hliníku. Forma má 24,5x9,5cm. Max 230C.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.