Popisovací špička - Pr. 6mm
Zdobicí špička vhodná na popisování, tenké čáry.
Špička má průměr 6mm
Zdobicí špička je vysoká 50mm a v širší, otevřené části má průměr 28mm.
Špička je vyrobena z pocínovaného plechu.
Zdobicí špičky jsou neodmyslitelnou součástí při pečení sladkých dobrot. S jejich pomocí můžeme vytvořit překrásná umělecká díla a ozdobit tak všelijaké dorty, cupcaky, či jiné sladkosti. Jak je známo člověk jí hlavně očima a proto je třeba mít to správné vybavení na vytváření těch nejhezčích sladkých zákusků přímo u vás doma v kuchyni.

Forma na chléb z teflonu, nepřilnavý povrch. Forma má 30x11x6,5cm.

Oddělovač bílků, cukřenka i dávkovač potravin v jednom výrobku

Jednoruční váleček mřížkovaný Vyroben z odolného plastu Ideální na mřížkované koláče

Verze bábovkové formy ve tvaru dortu z řady Bon Ton. Tvar této formy je multifunkční a umožní vám upéct vaše oblíbené recepty na bábovku i dort. Forma má 26x7,7cm.

Dortová forma z řady Xbake s nepřilnavým povrchem a perfektní tepelnou vodivostí usnadní práci v kuchyni a udělá z pečení zážitek. Průměr formy je 26cm. Výroba této...

Forma na chléb B-Nat. Forma má 25x11x6,4cm.

Dortová forma ve tvaru kruhu s průměrem 16 cm. Hloubka formy je 6 cm a forma je bez dna. Forma je vyrobena z potravinářské nerezy.

Formička na plněné pečivo velká Formička je ideální na tvoření pečiva do 18cm. Vhodné jak na sladké, tak i na slané pečivo.

Dortová forma z řady Rossano s nepřilnavým povrchem a perfektní tepelnou vodivostí usnadní práci v kuchyni a udělá z pečení zážitek. Průměr formy je 24cm.

Forma na chléb Silver Elegance. Forma má 25x11x6,4cm.

Formička na plněné pečivo Formička je ideální na tvoření pečiva do 10cm. Vhodné jak na sladké, tak i na slané pečivo.

Forma na chléb Rossana. Forma má 30x11x6,4cm.

Forma na chléb B-Nat. Forma má 30x11x6,4cm.

Forma na chléb z pocínu. Forma má 30x12x8cm.

Dortová forma ve tvaru kruhu s průměrem 11 cm. Hloubka formy je 6 cm a forma je bez dna. Forma je vyrobena z potravinářské nerezy.

Forma na chléb XBake. Forma má 25x11x6,4cm.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.