Kleště na TWIST víčka 66/82mm
Kleště na otevírání víček TWIST.
Umělohmotné kleště mix barev.
Vhodné na víčka o rozměrech 66 a 82mm.
Univerzální otevírač na víčka TWIST (zavařovací sklenice), ale i na pivní zátky. Otevírač je vyroben z plastu a kovu. Délka otevírače je 11cm, šířka 4,5cm.
Víčko na zavařování. Průměr víčka je 58mm, sada obsahuje 10ks víček.
Víčko na zavařování TWIST. Průměr víčka je 82mm, vhodné na sklenice o objemu 0,72l a více. Sada 10ks víček na zavařování.
Litinový hrnec s grilovací poklicí (pánví), který vydrží věky.
Smaltovaná miska červená Beryl na zapékání. Miska má objem 0,6l a průměr misky je 18cm. Miska má ucha na snadnější manipulaci.
Smaltovaný kastrol s poklicí Beryl. Hrnec má průměr 20cm a obsah je 2,6l.
Kvalitní skleněná poklice s nerezovým kováním z temperovaného skla o rozměru 18cm. Poklice se hodí na nádobí řady Standart.
Smaltovaný rendlík Motýl v bílo hnědé barvě. Rendlík je se smaltovanou poklicí. Průměr smaltovaného rendlíku je 16cm a pojme až 1,5 litru vody. Nádobí je vhodné na...
Litinový nástroj na lisování slaniny na grilu. Lis na grilování z té nejlepší litiny.
Smaltovaný kastrol s poklicí Beryl. Hrnec má průměr 18cm a obsah je 2l.
Smaltovaný hrnec s poklicí Beryl. Hrnec má průměr 14cm a obsah je 1,2l.
Smaltovaný pekáč na pečení. Pečící forma je z kvalitního ocelového plechu, který je potažen smaltem. Plech je vhodný na všechny typy ohřevu a jeho délka je 34cm-4l.
Smaltovaný hrnec Kitchen. Hrnec je se skleněnou poklicí. Průměr smaltovaného hrnce je 16cm a pojme až 2 litry vody. Nádobí je vhodné na všechny typy ohřevu, včetně trouby.
Sada smaltovaných hrnců Flower Sada obsahuje 4 kusy různě velkých hrnců na vaření. Hrnce jsou s poklicemi a jsou v dárkové, papírové krabici.
Smaltovaný hrnec Kuchyně Hrnec je z kvalitního ocelového plechu, který je potažen smaltem. Průměr hrnce je 20cm a objem kolem 4,4l.
Smaltovaný hrnec Retro Kitchen. Hrnec je se skleněnou poklicí. Průměr smaltovaného hrnce je 20cm a pojme až 4 litry vody. Nádobí je vhodné na všechny typy ohřevu, včetně...
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
