Cukřenka
Cukřenka je vyrobena z pocínovaného plechu, síto je z nerezového tkaniva pro vyšší odolnost.
Rozměry cukřenky jsou 55 x 90 mm.
Cukřenka má odjímatelný vršek na pant.
Cukřenka je skvělým pomocníkem nikoli jen při pečení, ale i během každodenního života. Například při oslazení kávy, či čaje. Cukřenku je vhodné skladovat na suchém místě a nedávat do myčky.

Dortová forma ve tvaru kruhu s průměrem 16 cm. Hloubka formy je 6 cm a forma je bez dna. Forma je vyrobena z potravinářské nerezy.

Formička na plněné pečivo velká Formička je ideální na tvoření pečiva do 18cm. Vhodné jak na sladké, tak i na slané pečivo.

Forma na dort srdce má rozměry 240 x 240 mm výška 75 mm. Forma je vyrobena z pocínovaného plechu. Forma je bez dna!

Verze bábovkové formy ve tvaru dortu z řady Bon Ton. Tvar této formy je multifunkční a umožní vám upéct vaše oblíbené recepty na bábovku i dort. Forma má 26x7,7cm.

Luxusní forma na bábovku CLASSIC, vyrobena z litého hliníku. Forma má 24,5x9,5cm. Max 230C.

Forma na bábovku Gardenia. Forma má 22x9,3cm.

Tradiční forma na bábovku z řady Gold Elegance je perfektní společník při pečení tradičního českého dezertu. Forma má 23x12cm.

Forma na bábovku Rossana, puding, panna cotta a další. Forma má 23x12cm.

Forma na chléb s dírami. Forma má 25x11x7cm.

Forma na chléb z teflonu, nepřilnavý povrch. Forma má 20x10x6cm.

Forma na dort ve tvaru čtverce má rozměry 150 x 150 mm výška 75 mm. Forma je vyrobena z pocínovaného plechu.

Dortová forma z řady Xbake s nepřilnavým povrchem a perfektní tepelnou vodivostí usnadní práci v kuchyni a udělá z pečení zážitek. Forma má dvě dna, jedno na dort a jedno na...

Verze bábovkové formy ve tvaru dortu z řady Bon Ton. Tvar této formy je multifunkční a umožní vám upéct vaše oblíbené recepty na bábovku i dort. Forma má 26x7,7cm.

Spirálový, ruční šlehač. Průměr šlehací metli je 85mm Ideální pro šlehání většího množství šlehané směsy.

Tradiční forma na bábovku z řady Silver Elegance je perfektní společník při pečení tradičního českého dezertu. Forma má 23x12cm.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.