Cukrářský sáček bavlněný a sada špiček
Sada obsahuje cukrářský sáček bavlněný, velikost 37cm.
7ks zdobicích špiček
V sadě je 7 kusů zdobicích špiček a bavlněný cukrářský sáček.
Sáček pro zdobicí špičky je vyroben z čistě přírodní bavlny. Po jeho použití jej stačí hodit do pračky, případně vyprat v horké vodě.
Tento cukrářský sáček je jeden z menších z naší nabídky a jeho délka činí 37cm.
Tradiční forma na bábovku z řady Bon Ton je perfektní společník při pečení tradičního českého dezertu Forma má 23x12cm a je v zelené barvě.
Hladká forma na bábovku z řady Gold Elegance vyrobena z kvalitního nepřilnavého materiálu je jedna z dalších možností jak péct tradiční českou bábovku jinak Forma má 25x8cm.
Originální dřevěné razítko na sušenky z masivního bukového dřeva. Razítko má obdélníkový tvar o velikosti 50 x 70mm.
Kulatá forma na bábovku Rossana. Forma má 25x8cm.
Forma na bábovku. Plech s 6 různými bábovkami. Nepřilnavý povrch.
Dortová forma z řady Gold Elegance s nepřilnavým povrchem a perfektní tepelnou vodivostí usnadní práci v kuchyni a udělá z pečení zážitek. Průměr formy je 24cm.
Forma na chléb z pocínu. Forma má 25x12x8cm.
Forma na chléb z teflonu, nepřilnavý povrch. Barva formy je zelená. Forma má 25x11x6,5cm.
Forma na chléb B-Nat. Forma má 30x11x6,4cm.
Forma na chléb z pocínu. Forma má 30x12x8cm.
Tradiční forma na bábovku z řady Silver Elegance je perfektní společník při pečení tradičního českého dezertu. Forma má 23x12cm.
Dortová forma z řady Silver Elegance s nepřilnavým povrchem a perfektní tepelnou vodivostí usnadní práci v kuchyni a udělá z pečení zážitek. Průměr formy je 28cm.
Dortová forma ve tvaru kruhu s průměrem 11 cm. Hloubka formy je 6 cm a forma je bez dna. Forma je vyrobena z potravinářské nerezy.
Embosovaný váleček s vánočním motivem z masivního bukového dřeva. Váleček má 24cm, embosovaná část je 12cm dlouhá a průměr válce je 4,5cm.
Dortová forma z řady Xbake s nepřilnavým povrchem a perfektní tepelnou vodivostí usnadní práci v kuchyni a udělá z pečení zážitek. Průměr formy je 20cm. Výroba této...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
